Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Geaca vesta jaketa canadiana Lee Cooper
180 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Dimensiuni: 1.Umeri: 47cm Asezati geaca pe o suprafata plana, astfel incat partea din spate a gecii sa fie orientata catre d-voastra. Masurati distanta dintre cele doua maneci, dintr-o cusatura in cealalta in partea cea mai ingusta.

2.Piept: 54 cm Asezati geaca pe o suprafata plana, astfel incat partea din fata sa fie orientata catre d-voastra. Masurati distanta dintre cele doua maneci din partea inferioara a acestora exact de la imbinarea cusaturilor.

3.Mijloc: 54 cm Asezati geaca pe o suprafata plana, astfel incat partea din fata a gecii sa fie orientata catre d-voastra. Masurati distanta in sectiunea din mijloc dintr-o parte in cealalta, din cusatura in cusatura (nu uitati sa inchideti nasturii sau fermoarul mai intai).

4.Partea de jos: 54 cm Asezati geaca pe o suprafata plana, astfel incat partea din fata a gecii sa fie orientata catre d-voastra. Masurati distanta in sectiunea inferioara dintr-o parte in cealalta, din cusatura in cusatura (nu uitati sa inchideti nasturii sau fermoarul mai intai).

5.Inaltimea gecii. 72 cmAsezati geaca pe o suprafata plana, astfel incat partea din fata a gecii sa fie orientata catre d-voastra. Masurati distanta dintre capatul superior (daca are inchidere pe fermoar, se va masura lungimea acestuia) la cel inferior al gecii.
6.Maneca: 68 cm Asezati maneca pe o suprafata plana, astfel incat partea din fata a gecii sa fie orientata catre d-voastra. Masurati distanta dintre capatul superior (de la cusatura) si capatul inferior al acesteia.

Masura M se potriveste si anumitor masuri L redusa de la 320 RON pretul din magazin(se poate vedea pe eticheta). Cel mai mic pret in comparatie cu articolele asemanatoare dupa site.

Geaca Lee Cooper are mâneci lungi și o glugă căptușită. Acesta geaca este completata cu un fermoar dublu, manșetele gofrate și Lee Cooper branding.

- Mâneci lungi
- Dual zip
- Buzunare
- Logo
- Materiale 100% poliester.
Din Gura in Gura